An Unbiased View of راهنمای ثبت شرکت سهامی خاص

جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید ثبت شرکت

برای مشاهده «نمونه صورتجلسات شرکت های با مسئولیت محدود» اینجا کلیک کنید.

سرمایه لازم برای ثبت شرکت سهامی خاص دست کم یک میلیون ریال (یکصد هزار تومان) می‌باشد که باید توسط خود مؤسسین تأمین گردد که از این مبلغ حداقل ۳۵٪ از آن در حسابی به نام «شرکت در شرف تاسیس» نزد یکی از بانک‌ها سپرده‌گذاری می‌گردد.

اگر سهامدار خارجی در شرکت وجود دارد، باید مدارک او نیز ارائه شود.

در صورتی که مراحل انجام ثبت توسط مجتمع حقوقی ثبت شرکت و برند بین الملل انجام گردد

ثبت شرکت، نخستین گام برای انجام فعالیت های تجاری، صنعتی و خدماتی در سراسر کشور است و به ویژه برای آن دسته از افرادی که خواهان شرکت در مناقصه های دولتی و بین المللی هستند، این الزام قانونی بیش از سایر کسب و کارها، مد نظر قرار می گیرد.

هیئت مدیره اختیار دریافت وام و تحصیل اعتبار از بانک‌­ها یا موسسات مختلف را دارد و تعیین میزان وجه و شرایط دریافت و پرداخت سود نیز بر عهده هیئت مدیره است.

یعنی اگر شرکت مسئولیت محدود ۱۰ میلیون ریال سرمایه دارد، تا همین انداره مسئولیت دارد و نه بیشتر. در اسم شرکت، می بایست عبارت مسئولیت محدود قید شود.

اطلاعات برای تنظیم مدارک شرکت از قبیل موضوع فعالیت ، آدرس و کدپستی ، میزان سرمایه ، نسبت تقسیم سهام بین اعضا، سمت اعضا و حق امضاداران شرکت.

آدرس دفتر مرکزی شرکت، مقوله ای است که هم برای شرکت سهامی خاص و هم برای شرکت مسئولیت محدود اهمیت دارد. اقامتگاه قانونی شرکت، آدرسی است که در نشانی دفتر مرکزی شرکت در روزنامه رسمی درج می شود.

ثبت افرا ارائه کننده بهترین خدمات مرتبط با شرکت‌های تجاری شامل ثبت شرکت سهامی خاص، ثبت شرکت با مسئولیت محدود، ثبت تغییرات بیشتر شرکت، اخذ کارت بازرگانی، ثبت شرکت در مناطق آزاد، اخذ رتبه شرکت، ثبت شرکت تعاونی، ثبت شرکت در خارج کشور، ثبت اختراع، ثبت شرکت سهامی عام، ثبت طرح صنعتی، اخذ کد اقتصادی، ثبت موسسه، ثبت شرکت تضامنی و نسبی با بهترین قیمت و بالاترین سطح رضایت مشتریان

انجام فعالیت‌های اقتصادی در قالب شرکت، در مقایسه با فعالیت شخصی مزایای متعددی دارد که مهم‌ترین آن ایجاد اعتبار و ارزش مالی بیشتر برای صاحبان شرکت به شمار می‌رود.

سیما مرادی در نمونه اسم شرکت، انتخاب نام شرکت و اسم های تجاری شیک

یعنی شما می توانید به عنوان سهامدار یک شرکت، فردی خارج از هیات سهامداران یا هیات مدیره را به مدتی مشخص، به مدیرعاملی شرکت منصوب کنید و این فرد، سهامی از شرکت نداشته باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *